Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк разом з популярною блогеркою Альоною Венум записала кумедне відео.

Леся Нікітюк разом з популярною блогеркою вирішили зняти спільне відео для мережі TikTok. Вони вирішили зняти відео під популярну зараз пісню у цій мережі.
За задумом вони спочатку стоять дуже серйозні, а потім починають танцювати та виконувати ритмічні рухи, через кілька секунд блогерки знову стають з серйозним виглядом обличчя.

Леся Нікітюк і Альона Венум, скріншот

Леся Нікітюк і Альона Венум, скріншот

Для зйомок відео Леся Нікітюк одягла коротеньку червону сукню та туфлі на високих підборах. Її колега Альона Венум обрала більш скромний наряд, вона одягла джемпер з високим горлом та спідницю.

Леся Нікітюк і Альона Венум, скріншот

Користувачі мережі відмітили надто різні образи блогером, та іронічно підмітили, що видно яка з дівчат заміжня, а яка вільна. При цьому шанувальники Нікітюк також відмітили її схожість з відомою співачкою Брітні Спірс.

"Як одягається дівчина вільна та заміжня", "Брітні Спірс, це ти?", "Леся здеся", "Крутячки як завжди", "Дві красуні в одному відео, просто пушка", Я так давно не бачила Лесю", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на гарячу жінку-поліцейську і стала на варту порядку: жоден злодій не проскочить. Артистка стурбована через крадіжки, що почастішали в будинку

Раніше Знай писав, що Леся Нікітюк у чоловічій сорочці і з соковитими губами натякнула на пластику - невже наколола?. Українська ведуча Леся Нікітюк похизувалася новим фото

Як повідомляв портал Знай, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "Що ти твориш?". Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала цікавий момент