29 листопада на Софійську площу привезли металевої конструкції, які використовуватимуть для монтажу штучної ялинки. Про це повідомляє портал ТСН.

Щорічно до приходу новорічних і різдвяних свят в регіонах країни встановлюють новорічні ялинки, а також різдвяне містечко. Однією з найбільших - ялинка в Києві на Софіївській площі. Її намагаються прикрасити всіма можливими іграшками.

Робота з монтажу ялинки в Києві розпочнуть 30 Листопада і займе цей процес десять днів. Висота штучного новорічної прикраси - 31 метр. На ній буде чимало іграшок і гірлянд, оскільки вона буде ширше і об'ємніше торішньої.

Її триматимуть бетонні конструкції вагою 100 тонн, які виконуватимуть противагою для стійкості.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Гірлянди та іграшки запаляться традиційно в День святого Миколая - 19 грудня.

Нагадаємо, рецепт оладок з пекінської капусти: як ситно нагодувати всю сім'ю за копійки. Телеведуча шоу "твій день" поділилася унікальним рецептом приготування ситних оладок з пекінської капусти

Як повідомляв портал "Знай.ua", картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат. Пропонуємо приготувати картопляне пюре по-новому. Запечений часник вдихне в буденне блюдо нове життя

Також "Знай.ua" писав, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.