У телепередачі "Твій день" на телеканалі "1+1" з'явився сюжет про добродушного таксиста, який порадував літню жінку неймовірно якісним обслуговуванням, поки віз її з лікарні додому.

Повідомляється, що дочка пенсіонерки написала подячний пост після того, як водій на ім'я ігор приїхав на виклик в міжустанову і допоміг довезти жінку додому максимально комфортно. Він допоміг пересадити її з візка в автомобіль, після чого віз дуже обережно, щоб не трясло на дорозі і навіть намагався розважити українку веселими розмовами.

Таксі, фото: скріншот з відео

"Під'їхав не просто до тротуару під парадним, а до входу в під'їзд, допоміг пересадити маму в інвалідний візок, а потім - це щось! Разом зі мною і моєю донькою піднімав її по крутій, зовсім не зручною для цього сходах, що ведуть до ліфта, взяв основний тягар на себе. Людина, яку я вперше бачу, яка мала б просто привезти нас з пункту а в пункт Б. Iгор, спасибі вам, ваша компанія має гідного працівника, справжнього і людяного!", - пише жінка в соціальній мережі Facebook.

Новина про добродушного таксиста, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За її словами, поїздка коштувала всього 50 гривень, але її вартість набагато вище, за рахунок людяності і позитиву, якими грошима просто не оцінити.

"Виховання і характер людяності, як іноді нам цього не вистачає. А номер авто не залишився?", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету: викинув з машини в болото і виламав пальці

Як повідомляв "Знай.ua", він хотів нал, а вона безнал: у Києві водій таксі відзначився непристойною поведінкою

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах"