Акція «Година живої музики в ЦНАП» стала черговою мистецькою ініціативою голови Святошинської РДА Сергія Павловського та справжнім новорічним подарунком для поціновувачів унікального живого звучання.

Саксофон, акордеон, цимбали, скрипка, бандура – далеко не весь перелік музичних інструментів, що лунали в рамках мистецької акції.

Музиканти порадували присутніх віртуозним виконанням не лише класичних творів, а й кавер-версіями всесвітньо відомих хітів в авторській обробці.

Святошинський ЦНАП провів годину живої музики

На відміну від концертної зали, виступи у даному форматі дозволяють слухачам насолодитись мистецтвом у безпосередній близькості до артистів, стати повноцінними учасниками музичного дійства.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Виступи триватимуть щодня до Нового року, тож всі бажаючі зможуть оцінити майстерність музикантів та зарядитися драйвом і позитивом на весь наступний рік!

ЦНАП Святошинського району вже не вперше слугує майданчиком для реалізації мистецьких заходів, тому традицію проведення подібних акцій за сприяння керівництва району тут обіцяють продовжувати і надалі.