Кияни та гості української столиці сильно обурені станом майданчика для катання на ковзанах, який розмістили на Контрактовій площі. Люди кажуть, що лід на ньому нерівний і абсолютно не пристосований для катання. Даний каток може бути небезпечний, адже на такій поверхні можна спіткнутися, впасти і травмуватися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної киянки Олени Гаркуші в мережі Facebook.

Публікация Олени Гаркуши, скріншот: Facebook

Кияни відзначають, що радості від катання на такій ковзанці мало. Місцева мешканка Олена Гаркуша написала у Facebook, що якість льоду на ковзанці жахлива. Організатори святкового містечка беруть 300 гривень за вхід, а натомість дають лише нерівний лід, на якому можна отримати травми.

Ковзанка на Контрактовій, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Ковзанка на Контрактовій, фото: Facebook

Директор локації каже, що гроші платяться за антураж, музику і ліхтарики. Гроші за перебування на цій ковзанці можна вимагати від компанії Concert.ua.

На Контрактовій площі розмістили велику прогулянкову ковзанку. Його площа понад 200 метрів. У святкове містечко "Різдво на Подолі" також входить 6-метрова тюбінгова гірка, єдина в Україні ялинка-карусель, арт-інсталяції, ярмарок і фудкорти.

Раніше повідомляли, салати "провітрюються" перед святковим столом? У популярному супермаркеті шубу і олів'є виставили псуватися на повітря.

Як повідомляв Знай.uа, українці показали, що насправді продають в баночках "червоної ікри": дивні капсули без запаху і смаку страшно навіть пробувати.

Знай.uа писав, супермаркет запропонував покупцям кормову картоплю для тварин: "Для смаження - те, що треба".