У Києві на одній з вулиць міста комунальники почали класти асфальт прямо на сніг.

Так, в мережі з'явилися кадри того, як комунальники проводили ремонт дороги прямо під час снігопаду. Все, що відбувається зняли на камеру і опублікували в Телеграм-каналі "Рravda".

У Києві почали класти асфальт на сніг, скріншот

"Тим часом, "Велике будівництво" триває. Поки у високих кабінетах Києва засідають чиновники, в київських Бортничах на вулиці Автотранспортній комунальники кладуть асфальт прямо на сніг",-зазначили в Телеграм-каналі.

Скріншот допису

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

У " Київавтодорі" зазначили, що комунальники проводили ямковий ремонт за допомогою литої асфальтобетонної суміші на вулицях: просп.Миколи Бажана, вул. Садова, вул. Автопаркова та вул. Автотранспортна, передає "Сегодня".

Вже під час виконання робіт на вулиці Автотранспортній почався снігопад. Як запевнили в "Київатодорі", працівники розчистили сніг, ретельно висушили і тільки після цього заасфальтували.

У Києві почали класти асфальт на сніг, скріншот

"Для виконання поточного ремонту використовували литу холодну асфальтобетонну суміш. Такий тип сумішей застосовують саме в холодну погоду (від -10 до +10°С) і при високій вологості повітря", – зазначили комунальники.

Нагадавши, платять по 1000 гривень і їдуть далі: чому українські дороги покриваються ямами навіть після ремонту-водії знайшли відповідь

Також Знай писав, не протрималася і місяця: відремонтована за мільярд гривень дорога зіпсувалася в рекордні терміни. Нова дорога зіпсувалася через три тижні після ремонту

Раніше Знай повідомляв, парковка для обраних: підприємці незаконно захоплюють місця для своїх авто в центрі Києва. Українцям пояснили, чи законно захоплюють парковки столичні підприємці