Волонтер та директор Солом'янського ринку Іван Лісовий продовжує забезпечувати цивільне населення та військових необхідним.

Про це Іван Лісовий розповів на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Продовжуємо з Георгий Зантарая, Андрій Андрєєв та Лариса Полякова годувати наших воїнів виготовленими волонтерами варениками. Сьогодні відвантажили ще 150 кг продукції у військову частину! Нагадую, що ви можете підтримати наш волонтерський рух на мою карту. Наразі ціленапрвлено збираємо на автомобіль типу пікап для військових. Слава Україні!, – повідомив Іван Лісовий.

Раніше також повідомлялося, що Іван Лісовий показав, як кипить робота на Київщина.

"Ми вчора таки доїхали в до сіл Іванківського району: Ладижичі, Сукачі та Прибірськ, до яких не встигли доїхати днем раніше через неприємні пригоди. Дякуємо Ярослав Федоренко за наданий хліб для місцевих мешканців, Гуманітарному штабу в особі Радника-Уповноваженоого президента України - Ляховича А.І. та керівнику ГО академія розбудови громадянського суспільства Андрей Самолётов за продукти харчування. Також вдалось евакуювати 18 людей з інвалідністю до кордону з Польщею. Наш водій-професіонал Сергей Клименко вже ввечері доставив людей до пункту призначення. Також дякую своїм друзям Светлана Тарнавская та Богдан Тарнавський за те, що опікуються переселенцями та приїжджають не з пустими руками! Сьогодні відвантажили їм гуманітарну допомогу для сімей з маленькими дітками", - написав Іван Лісовий.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще