Кияни зіткнулися з неприємною ситуацією, яка стала наслідком війни - у столиці закінчується паливо. На думку експертів це безпосередньо пов'язано зі знищенням нафтобаз по всій Україні.

Крім того, у Києві спостерігаються великі черги на АЗС. Така ж ситуація і в Одесі. Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Повідомляється, що на столичній окружній дорозі на багатьох АЗС вже немає палива. А біля тих автозаправних станцій, де є ще бензин і газ, автомобілі шикуються у довжелезні черги, повідомляє Апостроф.

АЗС, фото з Телеграму

Стосовно Одеси, там місцеві мешканці розповідають, що на всіх АЗС поставили обмеження. На автомобіль видають лише по 10 літрів.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Водночас ціни знову зросли. Для прикладу, 95-й вже перевищує позначку в 36 гривень за літр, 92-й взагалі відсутній, дизельне паливо знайти складно, а газу давно немає.

Раніше у парламенті зареєстрували законопроєкт, який повинен відновити податки на паливо. Розрахунок по формулі Мінекономіки показує, що гранична ціна на бензин буде 45 грн/л (зараз 34,10), дизпальне – 48 грн/л(38,7 зараз).

АЗС, фото з Телеграму

Раніше Знай писав, клієнтам "Волі" радять готуватися - скоро все зміниться: "У цей тяжкий момент". Датагруп-Volia підключила до інтернету вже понад 100 бомбосховищ у Києві й повідомила своїм клієнтам важливу новину

Також ми писали, письменниця Оксана Забужко вирішила квартирне питання "понаєхавшого" Михайла Булгакова у Києві: "Це диверсія"

Нагадаємо, розлади, вирішальний момент у війні росії проти України настане вже скоро: названо конкретні терміни