Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська з великим оберемком квітів показала, хто зміг зробити її по-справжньому щасливою. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська з перших днів вторгнення Росії активно займається волонтерством, підтримуючи українців та армію. Останнім часом зірка вийшла на новий рівень своєї творчості, оскільки запустила виставу та активно виступає. Водночас вона знаходить час для шанувальників і регулярно радує новими кадрами та ділиться з ними думками чи переживаннями.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Наталія Могилевська зізналася, що почувається щасливою, як ніколи раніше. Причиною тому неймовірна любов шанувальників, яку співачка продемонструвала на новому відео. У центрі кадру виконавиця з великим оберемком квітів, якій після виступу аплодує ціла зала фанатів.

"Я щаслива! І більшого щастя не могла й бажати!" - підписала ролик Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська відірвалася на повну, пустилася в запальний танець із захисником, емоції зашкалюють: "Маруся раз".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, подруга вагітної Еліни Світолиної розповіла, як переселенці давали їй 50 тисяч гривень: "Ви збожеволіли? Я не взяла б і 20".