Популярна акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер, скриншот: Instagram

А нещодавно співачка засумувала. Річ у тім, що 3 серпня в неї день народження, Анні виповнюється 21 рік. Вона дорослішає. Це радує та засмучує зірку одночасно. Вона навіть зізналася, що за цей тік її двічі назвали тьотею. Своїми відчуттями вона поділилася в окремому пості на своїй сторінці в соціальній мережі та опублікувала спільне фото з Олександром Волошиним.

Святкування маленького ювілею співачки завершився підводною фотосесією, після чого Анна здивувала шанувальників татуюваннями на тілі.

Співачка у прозорій спідній білизні стала перед дзеркалом та показала малюнки на тілі. Це був метелик у синьо-жовтих кольорах, написи, елементи орнаменту. насправді малюнків було так багато, що можна було подума, коли Аня встигла зробити таку красу.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Проте виявилось, що тату не справжні. Аня зізналася, що це якісні наклейки, які тримаються на тілі 7 днів. Проте дівчина надихнулася та, що записалась робити татуху.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"