Українська співачка та акторка Маша Кондратенко стала відома завдяки ролі у серіалі "Школа". Зараз дівчина випускає авторські пісні, активно веде свій блог у Instagram і ділиться яскравими моментами із шанувальниками, кількість яких вже перевищила 190 тисяч.

На цей раз Маша Кондратенко похвалилася новим і дуже епатажним образом, але з якої нагоди вона його підготувала поки що невідомо. Можливо, просто для чергової зйомки. Артистка натягла величезні брутальні штани, на яких зображені пістолети, а зверху на ній спокусливий топ без бретелів зі шкіри.

Скріншот із Instagram, Маша Кондратенко

З блондинистого волосся української співачки зробили екстравагантну зачіску та макіяж теж був дуже ефектним. Загалом вона виглядала гаряче, і на школярку Соню зі "Школи" зовсім не схожа.

Шанувальники з великим захопленням оцінили образ та красу Маші Кондратенко, буквально заваливши її похвалою та приємними компліментами. Деяким особливо сподобалося, що артистка наважилася сміливо оголити живіт, на їхню думку, так виглядає справжня українка.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Коментарі - instagram.com/mashaa.kondratenko/

Коментарі - instagram.com/mashaa.kondratenko/

Раніше ми писали про те, що Маша Кондратенко із серіалу "Школа" записала нову комічну пісню, щоб підтримати українських захисників.

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про глядачів: "Давай одразу в ліжко, чого тягнути"

Також портал Знай.ua писав, щоб блогер Олег Машуковський притиснувся до напівголої улюблениці Поплавського Анни Трінчер: "Я не даю собі"