Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка здобула бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій профіль у соцмережі. Юна красуня регулярно радує фанатів спортивними досягненнями та публікаціями, за якою в Instagram стежить уже майже 500 тисяч людей.

Дарина Білодід показала декілька чарівних фотографій з Риги, Латвії. Спорсменка відвідала країну не просто так, вона виступала на змаганнях із дзюдо на етапі Кубка Європи і навіть здобула перемогу.

Скріншот із Instagram, Дар'я Білодід

А потім, у вихідний день дівчина встигла пройтися по пам'ятках міста і посидіти в місцевому, і дуже симпатичному ресторанчику. Загалом відпочити після таких напружених змагань.

"Неймовірна Рига🤤🇱🇻" - написала Дар'я.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Шанувальники завалили спортсменку компліментами та заявили, що це не Рига гарна, а вона.

Варто зазначити, що не лише Білодід виграла на Кубку Європи, а ще двоє українців Анастасія Антипіна та Артем Хомула. Всього спортсмени взяли три золоті, одну срібну та три бронзові нагороди.

Білодід перемогла у новій ваговій категорії до 57 кг, а влітку 2021 року у Токіо на Олімпіаді-2020 вона взяла бронзу до 48 кг. З того часу минув рік, але дівчина не зупиняється на досягнутому.

Дар'я Білодід, фото: Instagram

Нагадаємо, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід "померла": востаннє бачили у спортзалі

Як повідомляв Знай.ua, "Я почала плакати": олімпійська чемпіонка Дар'я Білодід розповіла про ранок 24 лютого, жила поряд із бойовими діями

Також портал Знай.ua писав, що Дар'я Білодід після Олімпійських ігор пішла у моделінг: прозора накидка на оголене тіло