Популярний російський гуморист, телеведучий та шоумен Максим Галкін показав, як насолоджується життям у Європі, після виїзду з Росії. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін разом з Аллою Пугачовою та дітьми ще в перші дні повномасштабної війни виїхали з росії, залишивши свій затишний та розкішний замок. Гуморист став одним із перших серед тих небагатьох, хто насмілився засудити владу Росії через розв'язану війну. Спочатку він із сім'єю вирушив до Ізраїлю, а зараз у рамках концертного туру їздить Європою.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, Максим Галкін вирішив вийти на зв'язок із шанувальниками та зняв нове відео. На ньому артист показує, як гуляє Таллінном, милуючись архітектурою та приємною літньою погодою. Видно, що він майже світиться від радості, всіма фібрами показуючи, що йому дуже подобається місто.

Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Чудовий Таллінн", - підписав ролик Максим Галкін.

Варто зазначити, що Галкіна дізнаються навіть у далечині від рідної країни. Так, у якийсь момент до нього підходить шанувальниця і він дуже мило з нею розмовляє.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алла Пугачова невдовзі повернеться до росії? У мережі показала приготування Гаррі та Лізи Галкіних.

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав як швидко бігає Алла Пугачова коли не в росії: "Виглядає краще за деяких двадцятирічних дівчат".

Крім того, ми писали, що Максим Галкін намагається задовольнити Аллу Пугачову і показав свій огірок.