Відома співачка Маша Фокіна, яка є онукою першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна, зараз практично не займається творчою діяльністю, але активно веде аккаунт у соцмережі Instagram, де на неї підписано близько 450 тисяч осіб.

Цього разу Маша Фокіна повідомила, що її відпочинок у Болгарії із сином Гебріелем, якого вона народила від чоловіка бізнесмена Геннадія Шпілера, добіг кінця. Артистка вперше привезла хлопчика на море, вони добре розслабилися, але настав час повертатися додому. Проте не в Україну, звідки вона родом.

Скріншот із Instagram, Маша Фокіна

Хоч артистка і заявила, що її домівкою завжди буде Україна, але вона збирається до США, де проживає вже близько шести років. Там на неї чекає чоловік, який займається бізнесом у сфері IT-технологій. Таке рішення вона прийняла, бо в Україні все ще небезпечно перебувати з війни з окупантами.

"У зв'язку з ситуацією, що відбувається в країні, ми з сином залишаємося у безпечному місці, але для мене, як і раніше, рідним домом залишається Україна", - написала Фокіна.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Маша не втрачає віри у перемогу і запевняє, що зовсім скоро всі побачаться зі своїми рідними, яких встигло розкидати по всій Європі.

"Перемога України дуже близька, і незабаром кожен зможе повернутися додому та зустрітися зі своїми рідними", - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що співачка Маша Фокіна поскаржилася на відпочинок у Болгарії: "Злякалася за свого маленького сина"

Як повідомляв Знай.ua, Alina Pash поїде виступати на фестиваль із росіянами, але обіцяє присоромити їх

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Голос країни" Kola зняла штанці, щоб попотіти з користю: ​​"Щоб потім ще раз"