Популярна українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз проживає в Парижі разом із двома своїми доньками та чоловіком-французом, не дуже часто, але періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч людей.

Наразі вона знаходиться у Києві, куди приїхала на якийсь час, звідки ділиться Stories. Наприклад, спочатку вона показала один із київських кінотеатрів, яких взагалі ніде немає. Можна розуміти, що у Франції про такий комфорт не чули. Ірена навіть записала звернення до французьких шанувальників, щоб вони розуміли, про що йдеться.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

"Я вже мовчу, як я сумувала за українською озвучкою. Яка кльова ідея для вечора вівторка", - пише вона у наступній Stories.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Далі на нас чекає спільний знімок Ірени Карпи з її подругами.

"Київські відьми збираються на шабаш", - пишуть вони.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

Ну і насамкінець письменниця показала, з чого починається її ранок. Дуже багато смачного та солодкого. Вона навіть пожартувала, що тепер ніколи не виїде з Києва, але потім все ж таки зазначила, що Париж від неї нікуди не подінеться.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ірена Карпа знайшла різницю між німцями та "порадами" Другої світової: "Часто - завжди погані"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірена Карпа вразила відвертістю про війну в Україні, страшно навіть слухати: "Тікати через палаюче місто під пострілами"

Знай.ua писав, Ірена Карпа розповіла, як французи "допомагають" Україні, прикриваючи спини росіян : "Народ невинний, знімають драму"