Українці з нетерпінням чекають на день нашої перемоги над росією разом із диктатором путіним, але поки одні витають у солодких мріях, інші розуміють, що після перемоги теж буде важко.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова у випуску шоу "Взрослые девочки" обговорили майбутнє України. "Королева ночі" зазначила, що з огляду на те, ціною яких жертв зараз вибивається світле майбутнє нашої країни, ми не маємо права повернутися в те, що було, загрузнути в корупції та брехні знову.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instgaram

У той же час Маша Єфросиніна переконана, що на нас чекає нелегкий час і буквально всі будуть змушені виживати.

"Якщо ми вже сьогодні бажаємо один одному смерті на ґрунті мови, або хтось щось не так сказав, не туди пожертвував, не так виглядає, не так привітався, не так назвав дітей... Я наприклад, коли перейшла на українську мову в соцмережах - це нікого не порадувало. Мені запропонували змінити моє ім'я. Поміняла мову? Х*й з тобою, але будь ласкава називати себе не Маша, адже Маша теж звучить по російськи,- ділиться Єфросиніна.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Телеведуча стверджує, що готова поважати думку, розуміти, приймати та бути чуйною до бажань свого глядача, але є межа.

Маша переконана, що саме всередині країни розпочнеться друга фаза війни, коли українці розстрілюватимуть один одного морально, як уже роблять. І якщо ми зможемо це пройти гідно, то тоді й збудується видатна країна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна показала силу українських сердець та схилила голову перед талановитими земляками.

Раніше ми повідомляли, що Машу Єфросиніна після початку війни звали працювати в росію, постаралися Кіркоров або Басков: "Ми тебе рятуємо".