Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дентес розкрив правду про початок нових відносин практично відразу після того, як його колишня Дорофєєва показала всім свого хлопця – їхнього спільного друга Мішу Кацуріна. Обранкою артиста стала Даша - колишня дружина нового хлопця Наді. Історія максимально заплутана, але всі з нею вже змирилися.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Хоча деякі користувачі соцмережі ніяк не можуть вгамуватися і дати спокою парам. Ось один із них вирішив "попередити" Дашу Кацуріну про те, що Дантес нібито є альфонсом, який покине її після того, як отримає своє.

"Професійний альфонс, об'єктивно йому нах*ін не потрібна розведена жінка з "причепом" з двох маленьких дітей. Незабаром він тебе покине і залишишся біля розбитого корита", - написав невідомий.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дантеса, зважаючи на все, не образили ці вислови, він навіть примудрився пожартувати.

"Єдине, що в цьому мене бентежить - чому російською?!" - заявив артист.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна після початку стосунків із Дантесом поділилася своїм станом: "Я в "полоні"

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес розповів, як ставиться до нового хлопця Дорофєєвої та про інтим з Кацуріною: "Бринза в голову б'є і ми..."

Також портал Знай.ua писав, що коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"