Тіна Кароль поділилася відео у TikTok, у якому продовжує привертати увагу до пісні, прем'єра якої відбудеться у п'ятницю, 16 вересня 2022 року.

Про композицію співачка заговорила нещодавно, але вже встигла показати і частинку кліпу, і дала можливість послухати частину треку. Тіна часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей, але якийсь час Кароль приділяє й іншим соцмережам. Пісня називається "ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ".

Тіна Кароль, фото: Instagram

Нещодавно ми вже писали, що в ролику будуть показані діти-піонери, Ленін, Червона площа в Москві, а також Сталін і моменти з повномасштабної війни та нашими воїнами ЗСУ, які звільняють окуповані території.

Зараз Тіна Кароль опинилася на підземному паркуванні, але не потрапила в ноти... на записі її голос звучить раніше, рота співачки відкривається надто пізно.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

"Найкраща. Дуже-дуже чекаємо", "Тіно, а ви полетите в Лондон на похорон королеви Єлизавети II?", "Наша зірочка", "Подобається", "Чекаємо на реліз", "Люблю Тіну", - пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Тіна Кароль згадала Леніна, Сталіна та дітей-піонерів, але з важливою заявою: "Час прийшов"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль "на домашньому" і без прикрас показала хрустку капусточку: "Що посієш, те й пожнеш"

Знай.ua писав, Тіна Кароль випустила новий трек, на який вже є більше 200 відео від шанувальників: "Наш час прийшов"