Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська відкрила для себе моментами неприємний, але дієвий спосіб упорядкувати тіло. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Талановита та харизматична Слава Камінська як магнітом привертає до себе увагу шанувальників, з якими постійно тримає зв'язок через соцмережі. Співачка регулярно радує новими кадрами з життя, нерідко розбавляючи звичайні речі гумором та самоіронією.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так цього разу Слава Камінська розповіла, що відкрила для себе неймовірно ефективний "тренажер" - велосипед. Вона зазначила, що він для неї досить травмонебезпечний, але дає свої результати, якщо активно його використовувати за призначенням.

"Велосипед рулить. Вічно мокра спина, сині від синців ноги, подерті колготки. Зате знайшла свій прес і згадала, де в мене дупа насправді", - поділилася враженнями виконавиця з шанувальниками.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська вийшла на вечірній променад і нарвалася на критику через "перероблену" особу: "Щось між Повалій та Білик".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".