Ведуча, блогерка та модель, яка стала переможницею в шоу "Холостяк" за участі Макса Михайлюка, Даша Ульянова, здивувала своєю гнучкістю, показавши дивовижну розтяжку просто на своєму ліжку.

На своїй сторінці в instagram де за красунею спостерігають 262 тисячі осіб, Даша Ульянова любить публікувати цікаві кадри свого непересічного життя. Цього разу в сторіс блогерки з'явилися відверті кадри.

Даша зізналася, що прихворіла і знаходиться вдома. Після чого показала, що змінила на своєму ліжку новенький матрац та постільну білизну. Після того, як дівчина завершила, здається, і хвороба у неї минула.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Даша стала показувати дива гімнастики просто на своєму велетенському ліжку, демонструючи перевернутий шпагат, та бавлячись немов аленька. Вона підписала відео

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Як каже мій друг, "матрас для бабусь", бо треба берегти мою гімнастичну спину". - написала Ульянова. Дівчина займається гімнастикою, та проведе марафон по стретчінгу, щоб допомогти ЗСУ.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Дівчина написала, що отримала справжнє задоволення, та здоров'я виправилося.

"Кайф" - підписала останнє постільне відео Даша.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Нагадаємо, ми писали, що Ульянова з "Холостяка" похвалилась розтяжкою на бордюрі, та запропонувала свої послуги: "Наближати перемогу".

Як повідомляв "Знай.ua" стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" подякувала за вересень.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Ульянова, переможниця "Холостяка" показала дива гнучкості, на це можна дивитися вічно, ніби леді-кішка.