Повномасштабна війна, яка заглянула до будинку кожного українця 24 лютого за "милістю" росіян та особисто володимира путіна, збила ґрунт з-під ніг.

Звичайно, з часом багато хто знайшов для себе способи боротьби з негативними психологічними наслідками війни, розібралися, як прокидатися щодня і вірити в краще. Своїм секретом поділилася і "дівчинка Олени Кравець", акторка "Жіночого кварталу" Ольга Жуковцова.

Ольга Жуковцова, фото: zhukovtsova_olga

Через вторгнення росіян улюблена робота стала на паузу, прем'єра ситкому "Молода" була перенесена на осінь, а Ольга Жуковцова була змушена з родиною евакуюватись за кордон. Новий канал дізнався, хто надихає її в такі важкі часи.

"Українці, які дуже стійко, з такою хоробрістю захищають свою землю – військові, лікарі, волонтери, хто допомагає грошима, хто чим може. Надихаюся та пишаюся тим, що ці люди з великої літери – мої співвітчизники, – зізналася вона. – Ми проходимо дуже складний шлях, але завжди, щоб побудувати щось нове, незалежне, потрібно пройти самоідентифікацію, і я бажаю нам перемоги якнайшвидше, щоб світло розвіяло пітьму, щоб ми могли пишатися нашою країною, розвиватися, народжувати дітей, створювати бізнеси та жити. щасливо у своїй державі."

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ольга Жуковцова, фото: Знай.ua

Війна країни відбивається на емоційному стані актриси. Але вона знає як відновити внутрішній ресурс.

"Допомагає навчання на психолога, розробка акторського курсу, час, який проводжу з сином, смачна їжа, розмови з друзями, – каже Ольга. – Почуваєте себе погано – зверніться за підтримкою до друзів. Спілкування важливе. До речі, донати теж дарують приємні відчуття. І не потрібно їх соромитися.

Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова

Нагадаємо, що дівчинка Олени Кравець з "Квартал 95" Оля Жуковцова страждає в Туреччині, люди не розуміють війни.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з нескінченними ніжками здивувала новим чином.