Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв "великий відступ" російських окупантів на Харківщині. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий – геніальний комік та пародист, для якого немає непосильних ролей. Він регулярно піднімає українцям настрій, висміюючи різних особистостей чи кумедні події. З початком повномасштабної війни в його репертуарі в основному жарти про "успіхи" окупантів.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Цього разу Юрій Великий висміяв зворотній наступ окупантів до кордонів росії, коли ЗСУ пішли у наступ для визволення Харківщини. Гуморист перетворився на спікера міноборони росії і розповів про реальний стан справ і "героїчне перегрупування".

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"В ефірі щоденний брифінг МініБєгства Оборони російської відступації. Щоб спростити роботу українським фотошоперам я спочатку виходжу в ефір вже в потрібному образі", - сказав комік в образі спікера оборонного відомства росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".

Також наш портал інформував, дівчинка Олени Кравець та подружка Сопонару з "Квартал 95" Жуковцова дізналася, як вижити у війні: "Народжувати дітей, створювати бізнеси".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".