Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова, як інші зірки та прості українці, була шокована правдою, яка відкрилася після визволення міста Ізюма Харківської області. Співачка розмістила відео, де зібрано кадри зруйнованих будинків та масового поховання мирного населення. Людей катували, пов'язували та жорстоко вбивали.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова

Артистка заявила, все, що відбувається, справа рук не тільки путіна, а й усіх росіян. Ще вона впевнена, що після війни вони "умиють руки" і скажуть, що нічого не усвідомлювали та вірили пропаганді.

"Але це брехня! Все вони знають! Вони це роблять з нами! Одні фізично, а інші підтримують! Навіть якщо мовчать - підтримують! З їх мовчазної підтримки, у цих покидьків розв‘язані руки, і впевненість у безкаранності!" - написала Полякова.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Оля зазначила, що кожен винний буде покараний за злочини і мовчунам теж дістанеться, адже український народ ніколи не забуде їхньої байдужості.

"Всі будуть знайдені і покарані, хто робив це з нами! А решта, хто "проста жівьет" буде покараний вічним позором і прокляттям всіма українцями на багато віків! Пам’ять всім полеглим в цій страшній війні за свободу і гідність…" - підсумувала співачка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова усвідомила свою безпорадність, залишившись одна з дітьми та без роботи: "Не вмію робити нічого"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова вигадала, як знищити росіян, Маша Єфросиніна не оцінила: "Щоб ви, с*ки, не розмножувалися"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли на українську, щоб розповісти про свій роман: "Ми зустрілися в клубі"