Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Наразі учасники подякували глядачам за відгуки щодо серпневих концертів, пов'язаних з тематикою останніх днів. У результаті вони знову вийдуть на сцену, щоб дарувати посмішки на обличчях тих, хто цього дуже потребує.

"Дизель шоу", фото: Instagram

"Козацькому роду - козацький гумор! Такою буде тематика виступів. Тож запрошуємо всіх козаків та козачок. Осінні шоу так само організуємо на підтримку Збройних сил України. Ви можете долучитися до нашої перемоги та здобути незабутні враження!", - йдеться у публікації.

Але набагато цікавіше спостерігати за кадрами в опублікованому відео. На кількох кадрах з'являється Дмитро Танкович. Але на одному з них – у незвичайному вигляді. Футболка на ньому порвана, на обличчі та грудях видно криваві рани. Його, мабуть, хтось побив.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

"Україна - це одна з небагатьох країн в історії людства, на території якої відбуваються повноцінні бойові дії, але країна не перестає жити", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Єгор Крутоголов влаштував романтик із Вікторією Булітко прямо на сцені "Дизель шоу": "Зараз покажемо"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко та Крутоголов з "Дизель шоу" придумали паролі для блокпостів: "Бурять не влазити в бандероль"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" не витримала і натягла форму ЗСУ, є одне "але": "Через півроку"