Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль дала выдверте інтерв'ю ведучим шоу "Сніданок з 1+1", в якому розповіла про реліз нової пісні "Вільні. Нескорені", зйомки приголомшливого кліпу і навіть відкрила душу, поділившись переживаннями.

Тіна Кароль з ведучими, кадр із сюжету "Сніданок з 1+1"

Артистка зізналася, що довго не могла знайти натхнення для нової роботи. Більше того, їй не подобалося те, як вона співає. Тіні хотілося замотивувати слухачів у такий важкий час, а не виплескувати біль. Вона попрацювала над собою та "народила" приголомшливий трек.

"Працювала над ментальним тілом, як і кожна українка. Це хворе ментальне тіло, тому що пережити все дуже важко. Ми народжені у боротьбі, як нація", - розповіла Кароль про свій стан.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Текст до пісні зірка переписувала неодноразово і вклала в нього душу, велике значення. Вперше вона прозвучала на концерті в метро і тоді, як зізналася Тіна, її охопила несправедливість через те, що українці зібралися під землею, а не в розкішній залі.

"Мене це збило з пантелику, виплеснулося стільки злості. Складно прийняти, чому так. Але хотілося відіграти концерт", - зізналася вона.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіну також зворушила одна подія того вечора - молоді сержанти вирішили побратися на очах у натовпу. Сім'я створилася просто в метро. Зірка заявила, що їй хотілося б того самого. Ведуча зазначила, що таким чином Кароль натякає на те, що теж не проти одружитися, а артистка у відповідь весело засміялася, але не заперечувала.

"Хочеться, щоб і зі мною таке трапилося", - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль "не потрапила в ноти" своєї ж пісні, але зловила питання: "Похорон Єлизавети II?"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль готова розповісти світові про вільних та непокорених українців: "Час руйнувати рабство в собі"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль після тривалої відсутності прибула до Харківської області з особливою місією: "Готові боротися за життя"