Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

На даний момент Тіна Кароль на повну занурилася в роботу - нещодавно випустила нову пісню "Вільні. Нескорені", дає інтерв'ю різним журналістам і об'їжджає Європу з концертами. Однак не забуває розвивати Telegram-канал, який нещодавно створила.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

На цей раз артистка показала, як пройшов її день народження 25 січня. Вона не зібралася з компанією за святковим столом, не виступала і навіть не отримувала подарунків. Співачка вирішила постояти на цвяхах під наглядом вмілого професіонала.

"25.01.22 о 7:59 …цвяхи… Хто не в курсі, це мій день народження. Чим цей день відрізняється від сьогоднішнього - НІЧИМ, відрізняєшся ТИ! "яким прийшов так тобі і треба" - це мій улюблений вислів! Жорстоко так, але справедливо!" - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Тіна Кароль, фото з Telegram

Таке болісне заняття практикують йоги. З якою метою це робила Тіна невідомо, але її сміливість однозначно захоплює. Також вона зробила важку стійку, добре балансуючи на руках.

"Самоорганізація - запорука вашого успіху. Вільні, нескорені - бажаю вам крутих результатів!" - заявила артистка.

Тіна Кароль, фото з Telegram

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль натякнула, що готова одружитися з щасливчиком, сказати заповітне "так": "Хочеться"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль після тривалої відсутності прибула до Харківської області з особливою місією: "Готові боротися за життя"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль готова розповісти світові про вільних та нескорених українців: "Час руйнувати рабство в собі"