Катя Нікітіна, молода гумористка, зірка "Жіночого кварталу", яка дивувала своїми танцями та відвертими кадрами на фото та відео, заховалася за кадр у своєму новому амплуа, хто тепер бачитиме шикарні ніжки красуні?

Відома артистка, гумористка та танцівниця на пілоні Катя Нікітіна поділилася радісною новиною, на своїй сторінці в Instgaram. Дівчина розповіла, що стала голосом героя у багатосерійному мультфільмі для дітей.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

От, що вона пише:

"Нарешті я можу з вами поділитись! Я озвучила головного персонажа багатосерійного мультфільму "Крихітку Кро". Дякую за довіру, "Квартал 95". Я дуже люблю дітей, ви це як ніхто знаєте. Коли мені запропонували зробити щось для малят, не виникло жодного питання .. одразу ТАК!!!! У мене багато підписників з малюками, я сподіваюсь вашим дітлахам сподобається. Буду чекати ваших відгуків".

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Красуня показала кадри зі студії звукозапису, та декілька кадрів з самого мультфільму.

У коментарях, від несподіванки шанувальники не знайшли що сказати, але врешті оговтались, та похвалили дівчину за чудовий дубляж.

"Гарно озвучила!...Гарний голос, і Крутий", "Моя ти зайка, я тебе вітаю! Це так круто озвучити якогось героя", "У вас прекрасний голос", "Вітаю, дуже круто вийшло. Я навіть встигла подивитись пару серій", "Сину дуже сподобався мультик", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" розпалила фантазії українців таємничим кадром: "Вогонь"

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна "злиплася" з подружкою на одній жердині, спантеличивши українців.

Також "Знай.ua" інформував, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" взяла до рук зброю і похвалилася майстерністю.