Співачка Ані Лорак стала справжнім розчаруванням війни для всіх українців, адже артистка не підтримала свою батьківщину і додумалася лише написати про бідних дітей та їхніх матерів у себе в соцмережах, не вказуючи винних.

Після тривалого мовчання Кароліна зникла з радарів, з'являючись лише на святі сина Кіркорова та на корпоративі у Вірменії. Зовсім недавно почала з'являтися інформація про те, що Ані Лорак поїхала з Росії, незабаром з'явилися анонси її концертів у Чехії та Німеччині. А коли українці збунтувалися і в тій же Чехії виступи співачки скасували, то вона вирішила повернутися до Instagram зі сльозливим постом російською мовою.

Ані Лорак, фото: Знай.ua

"Я заплющую очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена - моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі" , -написала Кароліна і прикріпила фото у чорному одязі, де вона обіймає сама себе.

Пост-повернення від Ані Лорак

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Передбачливо, вона закрила коментарі, щоб люди не дали моральної оцінки її вчинку, але ось під іншими фото вона цього не зробила і люди пішли врознос.

"Сором таким, як ти. Тепер немає поваги до тих, хто вирішив відмовчатись. Україні твої пісні і твій голос не потрібні", "Ти дихаєш піснями? А деякі люди не дихають взагалі", "Свого часу обрала гроші, зароблені в країні-агресорці. Навіть зараз при відкритій війні не висловлюєш чітку позицію, щоб не втратити одну зі сторін", "Головне, що вам чудово вдається не помічати війни і геноциду вашого народу", "Статуси треба заслужити, як і паспорт громадянина України", " Спала півроку?", "Як воно бути зрадником батьківщини?", "Жертва обставин...Нам потрібне позбавлення її громадянства і всіх звань", "Жертва якихось обставин? Не спрацювали засобів контрацепції хіба що".

Коментарі до поста Ані Лорак

Нагадаємо, що Ані Лорак повернулася і назвала себе найкращою артисткою України, але земляки вимагали позбавити звання.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак похапцем втекла з Москви до Європи, а росіяни образилися.