Відома українська актриса, гумористка, зірка "Квартал 95" Олена Кравець присвятила себе важливій місії, доки триває повномасштабна війна. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олена Кравець стала ідейним керівником абсолютно нового проєкту – NFT-колекції Wartovi. Він спрямований на підтримку українського мистецтва, представники якого своїми роботами підтримують людей цього непростого часу.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube

"Великі справи легше вершити разом, а підтримка та збереження культури сьогодні - це і є велика справа, тому що саме культура стоїть на сторожі людяності та світла у нас!", - йдеться у повідомленні.

Олена Кравець наголосила, що знищення української нації, яке поставило собі за мету керівництво Кремля, передбачає і знищення культури загалом, тому дуже важливо надати підтримку тим, хто обороняє культурний фронт країни.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Шанувальники таку ініціативу зустріли позитивно.

"Так круто і своєчасно, дякую вам за таку ініціативу. Сьогодні кожен вузлик, пов'язаний з любов'ю до України, може творити чудеса, оберігати і надавати сили", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дівчинка Олени Кравець та подружка Сопонару з "Квартал 95" Жуковцова дізналася, як вижити у війні: "Народжувати дітей, створювати бізнеси".

Також наш портал інформував, Кошовий, Пікалов, Ткач та інші зірки "Квартал 95" надихнули сильними словами про перемогу та людяність: "Найпотужніша зброя".

Крім того, наш портал інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".