Український гуморист, учасник "Ліги сміху" Влад Шевченко показав свою версію того, що сталося з Ілоном Маском і навіщо він почав "сипатися" скандальними заявами. Свій ролик комік опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

За час повномасштабної війни Влад Шевченко став справжньою зіркою Instagram та ТікТок, де викладає свої гумористичні скетчі, торкаючись тем війни, політики та іншого.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко запропонував свою версію, чому Ілон Макс раптово запропонував Україні відмовитися від Криму, написавши скандальні твіти.

"Ілон Маск за хвилину до", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

За версією артиста Ілон Маск ударився головою, залазячи в Tesla, а потім вирішив відразу щось написати в Twitter.

Шанувальники посміялися і додали, що, можливо, так і було.

"Напевно так і було тому, що іншого пояснення не маю!", "Люблю українців! Меми з'являються швидше самі події", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Ліги сміху" Влад Шевченко та Кирило Ганін показали реакцію росіян на мобілізацію: "Десь у Ростові".

Також наш портал інформував, Дмитро Танкович із "Дизель шоу" зізнався, скільки білорусів вірять вусатому дружку путіна: "Залишився здоровий глузд".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".