Ароматний оцет можна приготувати в домашніх умовах з натуральних продуктів. Таким чином ви будете впевнені в його складі компонентів.
Приготування домашнього оцту є абсолютно простим завданням. І на відміну від простого магазинного, а у з цим погодиться багато хто, домашній ароматний оцет має більш виразний смак та натуральний склад.
Приготування домашнього натурального оцту:
Придбайте пляшку звичайного столового оцту - можете перелити його у скляну банку. Покладіть туди ароматичні трави, наприклад, кріп. Непогано додати до нього селеру, естрагон. Врахуйте, що на 1 л оцту потрібно 100 г різнотрав'я.
У місткість з оцтом потрібно також порізати антонівське яблуко, покласти листя чорної смородини, липовий цвіт та лаврове листя. Таке несподіване та багате наповнення дасть оцту всі неймовірні аромати.
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Тепер закрийте банку та залиште її настоюватись протягом 15 днів. А перед його використанням не забудьте процідити. Такий оцет підходить, наприклад, до оселедця, форшмаку.
Крім того, його можна додавати у вінегрет та салати. Цей рецепт обов'язково буде вашим маленьким кулінарним секретом успіху. І вам не вдасться втекти від частих запитань, як все ж таки вам вдалося приготувати таку смачну заправку.
Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами
Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню
Також "Знай.ua" писав, як виплачуватимуть пенсії у майбутньому: у ПФУ повідомили про зміни