Дружина відомого українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та місцями провокаційні пости, розповідає про духовний розвиток та занурює шанувальників у своє цікаве життя. На акаунт Сніжани в Instagram підписано майже 220 тисяч осіб.

Сніжана та Сергій Бабкіни виховують двох спільних дітей - доньку Веселіну та сина Єлисея, а також сина Сніжани від попереднього шлюбу Артура. Вони багато часу проводять разом, і дружина музиканти вирішила показати, як саме.

Сім'я Бабкіних, фото з Instagram

Вона показала зворушливе відео, де вона робить відомий всім з дитинства масаж "Рейки-рейки. Шпали-шпали" молодшому синові.

Сніжана повідомила, що це їхній щоденний ритул, який щоразу перетворюється на нову історію з героями. Замість звичних слів, які супроводжуються масажем, вона вигадує свої. Зважаючи на все, Єлисею дуже подобається те, що робить його мама.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Мамочкам на замітку😉Щоранку та ввечері ми робимо "Рейки-рейки. Шпали-шпали".З кожним днем ​​історія зростає😂 Щодня з’являються нові герої. П’ятихвилинний масаж перетворюється на півгодинну казку🤪 " - написала Сніжана.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін заспівав про трагедію в Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна розповіла про "манію", яку не в змозі здолати: "Тягне до лісу"

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Бабкін із "5'nizza" розповів, які його плани безжально зруйнувала війна: "Мав святкувати..."