Дуже часто дівчата сумують на тему нещасливого кохання і не розуміють, що може бути в них не так і чому їм так не щастить.

Але все може виявитися простіше та ближче, ніж ви думаєте – у паспорті. Адже ім'я, дане нам при народженні, несе потужну енергетику, яка завжди впливає на наше життя. Тому ми розповімо вам про кілька імен, які можуть принести її володарці самотність.

Українка, фото: Знай.ua

Олександра

Коли жінці дають чоловіче ім'я, її одночасно наділяють і енергетикою протилежної статі. Такі жінки мають сильний непоступливий характер і яскраво виражені лідерські якості, що не завжди подобається чоловікам. З них виходять успішні кар'єристки, які вважають за краще не ускладнювати собі життя любовними стосунками.

Ірина

Жінки з таким ім'ям люблять самостійність, а в житті звикли покладатися лише на себе. У близьких стосунках вони часто чинять серйозний психологічний тиск на свого партнера. Такий натиск лякає та відштовхує чоловіків.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Людмила

Життя Людмили зазвичай сповнене подій та яскравих пригод. Її романтичні стосунки завжди хвацько закручені, але рідко закінчуються шлюбом. Дівчині легко зав'язати знайомство, але важко підтримувати довгострокові стосунки. У повсякденному житті її переслідують проблеми та форс-мажор.

дівчина

Надія

Надія може стати жінкою-святом та любовним феєрверком. Але в її житті так багато невизначеності та хаосу, що створити сім'ю буває дуже складно. Вона постійно намагається контролювати стосунки свого партнера з іншими людьми, особливо жінками. Це загрожує частими сварками та скандалами.

Нагадаємо, що живуть, як у Бога за пазухою: 7 жіночих імен, володарки яких не будуть нещасними.

Раніше ми повідомляли про 6 жіночих імен, які приносять удачу тоннами: їхні володарки втеруть носа всім.