Українцям показали, як змінилися цінники у супермаркетах на популярні продукти – свинину, сало та ковбасу. За останні півроку їхня вартість стрибає від подорожчання до здешевлення, і навпаки.
Про це написали у виданні "Хвиля", посилаючись на дані порталу Мінфін.
Станом на 6 листопада, ціна на свинячу грудинку опустилася з 170,82 грн/кг до 169,96 грн/кг, ошийок - з 213,65 грн/кг до 207,35 грн/кг. Лопатка подешевшала до 161,95 грн/кг, раніше була 167,86 грн/кг, ребра знизилися в ціні з 168,65 грн/кг до 167,45 грн/кг.
Зросли ціни лише на свинячий шашлик – з 176,88 грн/кг до 183,27 грн/кг.
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Копчену ковбасу торгової марки Брауншвейзьку сирокопчену пропонують у середньому за 622,37 грн/кг, хоча до цього цінник був 594,66.
Купити можна в МегаМаркеті за 598,20 грн/кг та Варусі – 649,90 грн/кг. Глобино салямі варено-копчена продається за колишньою ціною – 67,90 грн. за 460 грам.
Сало у середньому подорожчало з 254,93 грн/кг до 258,77 грн/кг. Ціна коштує від 237,40 грн/кг (Ашан) до 289,00 грн/кг (Новус). Домашнє сало можна купити за колишньою вартістю – 199,00 грн/кг.
Раніше ми писали про те, що в МОЗ пояснили, як правильно кип'ятити воду у випадках перебоїв та закликали робити запаси
Як повідомляв Знай.ua, який колір лаку буде в моді взимку 2022/23: найсвіжіші ідеї манікюру від блискучого чорного до хрому
Також портал Знай.ua писав, де вигідніше купити та орендувати житло в Україні: пропозиції зростають, як і ціни