Про характер людини може сказати не лише його знак зодіаку, а й фізіологічні дані. Навіть за формою, розміром стопи, видом пальців можна зрозуміти, яка людина поруч із вами.

Автором цікавого дослідження став Джейн Шіан, рефлексологіст із Великобританії, який займається визначенням характеру за особливостями стопи з 1998 року. Він написав декілька книг на тему "читання по стопам".

Стопа людини, фото shodfeet

Ширина стопи

Широка стопа означає, що ви маєте справу з трудоголіком, який не може ні хвилини посидіти без діла і постійно займається чимось.

Якщо права стопа ширша за ліву - це означає, що в минулому власник такої ноги був невтомним трудоголіком, але зараз навчився розслаблятися і відпочивати.

І навпаки, якщо ширша ліва стопа, значить, людина зараз працює більше і старанніше, ніж будь-коли. Власник вузької стопи любить доручати оточуючим різні справи, а сам без докорів совісті відпочиває.

Підйом стопи

Якщо підйом стопи високо піднесен, це вказує на те, що людина має велику внутрішню силу і відновлює сили на самоті. Це не означає, що володар високого підйому мовчазний – просто йому легше все зробити самому, ніж просити про це оточуючих.

Людина з низьким підйомом – екстраверт. Він відпочиває в оточенні інших людей, не любить залишатися сам і потребує допомоги та підтримки оточуючих.

Пахкі ноги

Джейн Шіан називає це "ефектом скунса" і трактує інтенсивний запах ніг як бажання людини убезпечитися від навколишніх вимог.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Форма пальців

Великий палець вигнутий убік. Причиною не обов'язково є бурсит – запалення суглоба, палець може бути вигнутим від природи. Якщо він зігнутий під великим кутом, - швидше за все, людина занадто багато робить для інших, зовсім забуваючи про власні інтереси. Невеликий кут вигину характеризує людину, готову допомогти, але без зайвого фанатизму.

Абсолютно прямий великий палець говорить про те, що його власник - сильна особистість, що вміє в потрібний момент сказати "ні" і не брати на себе непотрібні зобов'язання.

Великий палець, широко відставлений від інших, характеризує людину, у якої зв'язок між логічним та емоційним дуже слабкий. Така людина "спочатку робить, а потім думає".

Нагадаємо, з ними не засумуєш: астрологи назвали найвеселіші знаки Зодіаку

Як повідомляв Знай.ua, для чого ще можна використовувати зубну пасту: ви про це і подумати не могли