Коли ми купуємо продукти і віддаємо за них чималі гроші (особливо зараз), то дуже не хочеться, щоб вони швидко зіпсувалися і потрапили в бак для сміття.

В першу чергу потрібно правильно зберігати товари, а ті міфи, які ми чуємо з соцмереж і від подруг тільки все ускладнюють. Щодо зберігання молока теж є багато неправди. Тож давайте розбиратися, як зберігати цей продукт у холодильнику правильно.

Ціни на молоко, скріншот з відео

Найзвичніше місце для зберігання молока - це дверцята холодильника. Чомусь люди схильні копіювати інших, можливо, переймаючи їхні звички з кіно чи інших джерел. Так і виходить, що помилка набуває масового характеру.

А між іншим, поличка на дверцятах — найгірше місце для зберігання молока. Там воно зіпсується набагато швидше, ніж переважно відсіку. А все через теплий поток повітря, з яким стикаються дверцята щоразу при відкритті. Тому не варто зберігати там молочні продукти та яйця, якщо не хочете щоразу відправляти їх у відро для сміття.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Показати ще

Холодильник, фото techforhome

Найкраще місце для зберігання молока — нижня полиця та місце біля задньої стінки холодильника, бо там найхолодніше. В ідеалі має бути трохи більше 0 градусів. За такої температури коров'яче молоко збережеться протягом 7 днів, а не 3-4, як звичайно

Нагадаємо, негайно заберіть це з холодильника: названо продукти, яким там не місце.

Раніше ми повідомляли, покладіть цей інгредієнт у олів'є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими фарбами.