Через війну українцям довелося відмовитися від багатьох благ і їхнє матеріальне становище сильно погіршилося. Деякі навіть не мають змоги одразу оплатити комунальні послуги, зокрема газ, але в компанії "Нафтогаз" пояснили, як діяти в таких ситуаціях.

У "Нафтогазі" дозволили українцям вносити плату за споживання газу раз на кілька місяців. Така можливість надана всім, як повідомила компанія у Facebook, але деяким категоріям все ж таки радять не ризикувати і оплачувати все вчасно.

Кухня, газ, фото: Знай.ua

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії на звернення однієї українки. Вона цікавилася, чи можна вносити плату за газ щокварталу.

Їй повідомили, що обмежень у даті оплати за спожитий газ немає, тож клієнти мають час для відстрочки. Однак у компанії також нагадали, що в такому разі зростає заборгованість, але українці все ж таки можуть погасити її в будь-який зручний час.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Звернення українки до Нафтогазу

Варто зазначити, що люди, які отримують субсидію на оплату комунальних послуг, можуть позбутися її у разі великого боргу, тому тягнути з оплатою комунальних послуг не рекомендується.

Раніше ми писали про те, що світла не буде від 7 до 10 днів: прем'єр-міністр Шмигаль попередив, скільки Україна виходитиме з блекауту

Як повідомляв Знай.ua, пільги та субсидія на комуналку одночасно: українцям назвали умови для "подвійної" допомоги.

Також портал Знай.ua писав, 8500 гривень за "закриті" очі: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах