Українці з полегшенням попрощалися з 2022 роком, адже він був досить важким, і зустріли 2023 з новими надіями. Астрологиня Яна Тимощук передбачила, чи виправдаються очікування у майбутньому і що загалом чекає на країну.

Військові дії однозначно триватимуть у 2023 році, але, крім цього, президент Зеленський буде під загрозою, оскільки на його життя вчинять замах. Смертей не уникнути, рік буде кровопролитним.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

"Є дуже велика загроза його життю, за ним дивляться і хочуть здійснити замах. Особливо гарячі місяці - це березень, квітень і травень місяць. Зеленський буде схильний до великої і запеклої боротьби будь-якими способами. Президент може діяти досить імпульсивно, коли потрібно виявити холоднокровність", - каже вона.

Більше того, багато країн охоплять природні катаклізми – повені, вулкани, астрономічні ситуації. А росія діятиме вивченими методами та тероризуватиме, залякуватиме Україну далі.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Карти показують потужні та сильні удари. Буде дуже гаряче, буде багато втрат, багато крові пролито. У ЗСУ є багато потенціалу. Головне, Україна повертатиме свої землі", - заявила астрологиня.

ЗСУ, фото: Міноборони

Є й гарне передбачення – українські сім'ї нарешті возз'єднаються, люди повертатимуться додому. Загалом для країни цей рік буде плідним, хоча фінансові труднощі збережуться.

"Підсумкова карта для України чудова. Може відбутися повернення територій. Постійний фокус буде закордон. Можливо побачимо нові союзи, в яких ми братимемо участь. Україна перебуватиме в стані очікування та отримання. Якісь події у 2023 року можуть українців потрясти", - додала вона.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Нагадаємо, на Україну чекає наплив іноземців, зростання цін на нерухомість і новий лідер: астролог передбачила, яким буде 2023 рік

Раніше ми писали, любов, успіх і здоров'я: цим знакам Зодіаку 2023 обіцяє "білу смугу" життя