Один із найбільших українських банків "ПриватБанк", який використовують українці лише через велику мережу банкоматів та терміналів по всій країні, продовжує надавати незручності своїм клієнтам. Справа в тому, що система банку знайшла спосіб не віддавати клієнтам великі суми здачі.

Термінали поповнення приймають чимало фізичних купюр, проте багато "забирають". Українка поскаржилася, що не змогла отримати назад 400 гривень решти, хоч і вказала номер свого телефону.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua

"Поповнювалася карта, ідентифікація за номером телефону, який не є фінансовим номером Приват банку. Сума поповнення картки — 4100, комісія 81 грн. Внесено 4500. Здача в 400 грн просто випарувалася! Не повернулася на номер телефону (хоча в меню цей спосіб обрали) , додзвонитися в техпідтримку, якщо ти не клієнт банку просто неможливо, чат бот ще тупіший ніж співробітники банку.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Мене запевнили, що здачу зарахували на картку отримувача, але ні квитанції, ні зарахування немає. Банк тупо привласнив решту собі. На всі запитання одна відповідь – станьте клієнтом банку, відкрийте картку, закріпіть цей номер.

Нафіга? Якщо сервіс поповнення карток іншого банку доступний лише клієнтам банку - напишіть це великими літерами кожному терміналі! Приносимо свої вибачення за незручності. - Стандартна відповідь гарячої лінії. Я в ах*ї. 20 років я клієнт банку, голд клуб та інша лабуда. Приват – ти відстій”, – пише незадоволена клієнтка банку.

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "За кожну квитанцію": українцям із кредитками "ПриватБанку" дозволили не переплачувати за комуналку.

Раніше повідомлялося, курс долара зріс на 48%: як змінювалася ціна валюти протягом року.

Також, гроші "розтанули" у повітрі: українець розповів про проблеми з терміналами ПриватБанку.