ПриватБанк запустив акцію для окремої категорії пенсіонерів. Виконавши лише одну умову можна отримати збільшення до пенсії у розмірі 20 тисяч гривень. Подробиці розкрила пресслужба банку.

Отримати додаток до пенсії від ПриватБанку можуть військові пенсіонери. Для участі в акції потрібно виконати єдину умову – отримувати військову пенсію у банку. Серед учасників буде розіграно 20 тисяч гривень. Зазначається, що всього буде три розіграші по одному на місяць.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

У банку зазначили, що ті, хто ще не отримує пенсію через ПриватБанк, але хочуть це змінити, є кілька варіантів: звернеться до відділення з паспортом та ідентифікаційним кодом для оформлення пенсійної картки або зробити це самостійно через Приват 24. Коли пенсійна картка буде в руках , на онлайн-порталі Пенсійного фонду залишиться додати її як спосіб отримання пенсійних виплат.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У ПриватБанку нагадали, що військовими пенсіонерами вважаються громадяни віком від 18 років, які є колишніми чи чинними військовослужбовцями та отримують пенсії відповідно до законів "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" або "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб".

Раніше портал Знай повідомляв, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Також наш портал інформував, банкомат видав фальшивку: українець розповів про сюрприз від ПриватБанку.

Крім того, ми писали, НБУ ввів в обіг нові банкноти 500 гривень: як виглядають і де можна дістати.