Повномасштабна фаза війни в Україні незабаром переступить позначку в один рік... росіяни напали на нашу країну 24 лютого 2022 року.

З того моменту ми спостерігаємо не лише жахливі прояви тероризму, а й підвищення цін на різноманітні послуги та продукти у супермаркетах. Наразі стало відомо, що після новорічних свят почав знижуватися попит на тепличні овочі.

Овочі. Фото: скрін youtube

Таким чином, подешевшали огірки та цибуля. Перший овочі протягом минулого тижня знизився в ціні на 10 відсотків. Хоча це й стосувалося лише імпортної продукції. Але обмежений імпорт зробив те, чого прості українці могли не чекати - томати зросли в ціні через те, що їх було ввезено менше.

Щодо цибулі - це, за даними експертів, через попереднє стрімке зростання відпускних цін. Попит після останнього подорожчання просів, тому продавці змушені були знизити попередні цінники, щоб утримати темпи торгівлі.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Овочі. Фото: скрін youtube

Запасів цибулі у вітчизняних сховищах дуже обмежені – їх вистачить десь на місяць. Адже проблеми спостерігаються не лише в Україні, а й у ЄС та країнах Центральної Азії. Як будуть змінюватися ціни на ті чи інші овочі, фрукти на ринку з приходом весни та літа – ми дізнаємося лише згодом.

Нагадаємо, сухарики восени робили? Українські супермаркети поділилися новими цінами на хліб

Як повідомляв "Знай.ua", дорожчає не вся "молочка": українців порадували новими цінами на йогурт, сир і кефір

Знай.ua писав, борщ і салати влетять у копійчину: супермаркети підняли ціни на буряк і капусту