Київ тепер у відносній безпеці в одній із сфер завдяки потужним генераторам від ЮНІСЕФ. Тепер їх встановлять у житлових масивах і тим самим забезпечать безперебійне забезпечення водою.

Про це повідомляє прес-служба ПрАТ " Київводоканал ".

У підприємстві зазначають, що ЮНІСЕФ та Асоціація "Укрводоканалекологія" відправили для київського водоканалу спеціальні генератори, які допоможуть забезпечити об'єкти інфраструктури автономним джерелом живлення. Тобто навіть під час потужних відключень у будинках більшості мешканців буде вода, що не може не тішити.

Генератори, фото: Київводоканал

"Забезпечити стабільне водопостачання киян у будь-яких надзвичайних ситуаціях – це пріоритет Київводоканалу, і міжнародні партнери активно нам допомагають у цьому. Отримані генератори вже розділені на водопровідні насосні станції у великих житлових масивах столиці. Устаткування допоможе забезпечити роботу об'єктів водопостачання при можливому блекауті - йдеться у повідомленні відомства.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Однак, у яких саме районах їх встановлять насамперед – поки що невідомо. Сподіваємося, що найближчим часом їх стане якнайбільше, а також, що терористичні удари з боку окупантів різко припиняться.

Генератори, фото: Київводоканал

До речі, з електроенергією ситуація теж стає поступово кращою, і причин на це дещо. Точних ударів російськими ракетами значно поменшало, а також до країни спостерігалася аномально тепла температура.

Кран, фото Київводоканал

Нагадаємо, що доставка газу: скільки українцям у 2023 році доведеться віддати за блакитне паливо, схема розрахунку

Раніше повідомлялося, що посвідка на проживання за кордоном: чи мають такі чоловіки право перетинати кордон України

Також більше ніякого відпочинку? Пива суттєво поменшало, галузь просіла майже на третину