Для всіх наших читачів, які стосуються водіння авто, є дуже важлива новина. Справа в тому, що справді деякий час українські водії нібито "не зможуть отримувати штрафи". Тут йдеться про те, що протягом кількох діб штрафи з автофіксації не доходитимуть до сервісу "Дія".

Такі зміни відбуваються через те, що з 1 лютого грошові перекази одержують нові реквізити, які тепер вирішили прив'язати до місця правопорушення. Якось так просять бути дуже уважними на дорогах.

Про це повідомляють представники сервісу "Дія" у мережі Telegram.

Публікація сервіса "Дія", скріншот: Telegram

"З 01.02 тимчасово нові штрафи з автофіксації в Дію не надходитимуть... Як тільки поліція завершить доопрацювання, нові штрафи відображатимуться в Дії, як і раніше. Навіть ті, що українці отримають у період, доки сервіс недоступний. За оцінками фахівців із МВС, на відновлення роботи потрібно кілька днів", - розповіли представники сервісу.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Авто, скріншот: YouTube

Важливо точно запам'ятати одне з середи, 1 лютого, оплата штрафів автофіксації переходить на нові реквізити, які залежатимуть від місця правопорушення. Це означає, що кошти тепер надходитимуть до місцевих бюджетів, а не на один рахунок, як раніше.

Нагадаємо, хто дозволив? Українські водії досі "годують" свої авто російським паливом.

Раніше повідомлялося, що в МВС дали поради водіям, які хочуть купити-продати автомобіль: що для цього потрібно в 2023 році.

Також, водіям назвали вагомі причини, за які можуть виписати штраф у 17 тисяч гривень: у Раді вже готують нові закони.