Для всіх наших читачів, які так чи інакше мають відношення до отримання субсидії на оплату комуналки, є дуже корисна інформація. Справа в тому, що українці, які отримували подібну допомогу, але зараз "сидять" без неї, мають змогу відновити її. Для цього потрібно знати, як правильно звертатися до Пенсійного фонду України.

Про це стало відомо завдяки відповідям представників Пенсійного фонду своїм клієнтам у соціальних мережах, пише "Хвиля".

Оформлення субсидій, скріншот: YouTube

Крім того, вона уточнила, що подала повторну заяву на призначення виплат через "Дію", проте вона не отримала жодної зворотної реакції.

Зміни в субсидіях. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У відповідь на це у Пенсійному фонді роз'яснили, що у такому разі слід звернутися за консультацією до спеціалістів на "гарячу лінію" контакт-центру Пенсійного фонду України за номерами телефонів: 0-800-503-753; 044-281-08-70; 044-281-08-71.

Є ще один варіант, можна звернутися до сервісного центру головних управлінь Пенсійного фонду України, де обов'язково маємо допомогти вирішити це питання. Спеціально для наших дорогих читачів ми залишаємо це посилання з адресами.

Нагадаємо, платіжки витягнуть останні копійки? В Україні прогнозують підвищення тарифів на деякі комунальні послуги.

Раніше повідомлялося, по-жирному вже не буде: українські супермаркети поділилися новими цінами на солоне сало та свинину.

Також, грошова допомога на проживання: хто з українців може претендувати на виплати.