Схоже, велика трійка мобільних операторів змовилася, і тепер компанії одна за одною різко підвищують тарифи на пакети своїх послуг. Українці просто дивуються, за рахунок чого йдуть такі зміни. Адже багато хто просто не встигає скористатися всіма послугами через постійні проблеми зі зв'язком і слабким інтернетом.

Цього разу українці опинилися під прицілом оператора Lifecell, який піднімає вартість свого найдорожчого тарифу відразу на півсотні гривень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента оператора Lifecell на порталі для відгуків Otzyvua.

Компанія lifecell, фото: rau.ua

Тарифи дорогі! Вартість тарифів не відповідають заявленим послугам, як тільки відключають світло, то інтернет лагає, lifecell тупо вирубує інтернет. А за що я тоді щомісяця плачу повну суму за тариф?! За які надані послуги, якщо ви їх обмежуєте і 100 відсотково не надаєте?! Так тоді ви повинні робити знижку. За останні 8 місяців піднімалася плата за тариф 4 рази, ви що, ненормальні?! Оплата піднімалася тупо через кожні 2 місяці. Може вистачить вже обкрадати людей, бо ваші послуги не відповідають цінам які вказані на тарифи!

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Відгук невдоволеного абонента lifecell, скріншот: otzyvua

Важко не погодитись з українцями, адже зараз мобільний оператор почав відправляти своїм абонентам так звані "повідомлення щастя", в яких вказує, що піднімає тариф одразу на 50 гривень.

У нас є таке повідомлення:

Повідомлення від lifecell, скріншот: Telegram

Нагадаємо, "Не питали мене...": абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця.

Раніше повідомлялося, що українці скаржаться, що Monobank списує гроші з рахунків: що робити в такому випадку.

Також, Vodafone змінить вартість популярного тарифу: скільки тепер платитимуть українці.