Комунальні платежі "з'їдають" значну частину доходів українців, тому кожна копійка — на вагу золота, генеральний директор енергетичної компанії YASNO розповів, як скоротити витрати під час оплати за послуги.

За словами Сергія Коваленка, генерального директора енергетичної компанії YASNO, для того аби зекономити на комунальних платежах і не сплачувати комісію, потрібно проводити всі розрахунки онлайн.

Онлайн-платежі. Фото: pexels.com

Користь від електронних рахунків — не лише у врятованих деревах. Щоб оплатити рахунок, не потрібно чекати листоношу/кур'єра. Особливо зараз, під час воєнного стану, коли ситуація така, що паперовий рахунок може затриматися. Та й коли платите в особистому кабінеті чи за посиланням з Viber/SMS, не нараховується комісія, — розповів він.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як заплатити за світло без комісії:

  • зайдіть в особистий кабінет. Для цього на сторінці, яка відкривається одразу після входу до кабінету, необхідно натиснути "Обрати електронний рахунок";
  • на сайті YASNO функцією "Замовити електронний рахунок на Viber". Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти "Я хочу щомісяця отримувати електронні рахунки".

Раніше Сергій Коваленко радив українцям вчасно передавати показники лічильника, щоб платити лише за спожиту електроенергію.

Нагадаємо, ми писали, як українцям правильно підрахувати розмір субсидії.

Як повідомляв "Знай.ua" як перенести субсидію з пошти на банківську картку: проста інструкція від Пенсійного фонду.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні подорожчали ще одні важливі продукти: свіжі ціни на вершкове масло та соняшникову олію.