Українці за рік вже звикли до дикого коливання цін на продукти харчування, за яким навіть буває складно встежити. Так у великих мережевих супермаркетах знову оновили цінники на те, що є буквально у кожній сім'ї на столі - хліб, молоко і кава.

Портал "Мінфін" зібрав дані про актуальні ціни на популярні продукти і тепер покупці знають, у якому супермакеті їх можна купити дешевше.

Супермаркет, скріншот: YouTube

Середня ціна молока торгової марки Простоквашино впала, але не суттєво, якщо порівнювати з минулим місяцем. Наразі 900 мл можна придбати за 38,29 грн. Яготинське пропонують по 37,97 грн. за 900 мл.

Найбільш бюджетні варіанти зустрічаються у Метро – 36,09 грн, а також в Ашані 36,80 грн. У Новусі трохи дорожче – по 41,99 грн.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ціни на молоко, дані Мінфін

Кава Nescafe Gold суттєво злетіла в ціні зі 148,64 грн до 166,37 грн за упаковку вагою 120 грам. Найдешевше можна купити в Новусі за 144 грн та Ашані – 164 грн, в інших супермаркетах ціни шокують.

Ціни на каву, дані Мінфін

Пшеничний хліб майже ніяк не змінився в ціні, порівняно із січнем різниця становила лише декілька копійок. Наразі в середньому його пропонують по 32,10 грн за 650 гр. А ось нарізка пшеничного хліба "Цар хліб" подорожчала – з 31,90 грн. до 35,93 грн. за 600 грам.

Ціни на хліб, дані Мінфін

Нагадаємо, з ними будь-який обід перетворитися на свято: в Україні супермаркети поділилися цінами на цукор, сіль та перець

Раніше ми писали про те, що суми в чеках стануть нижчими? Як здешевлення палива може вплинути на вартість продуктів