Програма розрахована для жінок, її запустили за підтримки Мінцифри та Visa.

Програма розрахована для жінок, які нещодавно стартували свій мікро- чи малий бізнес, мають стартап з наявним прототипом продукту або послуги.Про це повідомляє Мінцифри.

Українки підприємиці. Фото: Youtube

Також програма стане цікавою для тих, хто очолює мікро- чи малий бізнес, має бізнес-план, але шукає можливості для зростання, експорту, виходу у нові ринкові сегменти.

Також це програма для тих, хто хоче створити бізнес, має ідею, але не знає, із чого почати.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Українки підприємиці. Фото: Youtube

Ті, хто навчаються в університеті та/або представляють жіночу студентську команду, з якою готові працювати над розвитком бізнес-ідеї.

Учасниці акселератора отримають менторську, навчальну, експертну та фінансову підтримку, а також сформують спільноту для обміну досвідом, пошуку партнерів та нових бізнес-можливостей.

Українки підприємиці. Фото: Youtube

Два найкращі проєкти у номінаціях Дебютантка та Візіонерка отримають по $5000 цільової фінансової допомоги в рамках програми She’s Next Empowered by Visa для впровадження бізнес-ініціатив.

Нагадаємо, ми писали, що подорожчання було неминучим? В Україні майже на 20% скоротилося виробництво яєць.

Як повідомляв "Знай.ua" бійки, тупість та анархія: тисячі українських підлітків беруть приклад із російських хуліганів, що таке "ПВК Редан".

Також "Знай.ua" інформував, все встигнути та при цьому не втомитися: господиням розкрили секрети, які зекономлять сили на прибиранні.