Неправильні свідчення лічильників, які не існують довго та інші "приємності" - все те, з чим стикаються українці при роботі з "Нафтогазом".

Логічно, що не хочеться платити за зайві куби, адже ми не діти мільйонерів, щоби для нас це були "якісь 100-200 гривень". Благо, що в "Нафтогазі" оперативно відповідають на багато скарг українців та пропонують рішення для проблем, з якими зіткнулися їхні клієнти.

Нафтогаз, скріншот з відео

Наразі ж у компанії зіткнулися із ситуацією, коли деякі клієнти Нафтогазу відмовляються платити за газ, оскільки вважають, що нарахування за спожите паливо та борги їм нараховують "з повітря".

"Я не платитиму жодної копійки, поки не приберуть намальований з повітря борг" , - написала українка в коментарях під постом компанії в соцмережах.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

У Нафтогазі зазначили, що якщо клієнт не згоден із нарахуваннями облгазу, йому потрібно звернутися до найближчого центрального офісу чи регіональної ділянки цієї компанії. Далі буде проведено коригування обсягів і виправлені дані передадуть Нафтогазу та нарахування також буде змінено.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

"Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" чи подаєте ви до суду на стягнення боргу, якщо людина не сплачує?" , – уточнила клієнтка.

У компанії відповіли, що у разі виникнення ситуації, якщо клієнт не сплачуватиме борг протягом тривалого часу, це питання розглядатиметься індивідуально.

Жалоба на "Нафтогаз України"

Нагадаємо, що "Нафтогаз" пояснив нюанси із передачею показників лічильників: щоб не нарахували зайвого.

Раніше ми повідомляли про тарифи на газ в Україні: скільки доведеться віддати за куб у березні, ціни на постачальників.