Постійне зростання продуктів в Україні стало регулярним явищем, яке точно нікого не тішить. Адже у ціні регулярно додають такі популярні товари, як хліб, овочі, рослинна олія тощо.

То ж здорожчання торкнулося й цукру, кави та вершків. Українцям показали, скільки коштують продукти для приготування кави в домашніх умовах. Відповідні дані було опубліковано на порталі Мінфін.

Відзначається, що ціни на каву продовжують зростати, то ж ця новина точно не буде приємною для тих людей, яким важко уявити свій день без чашки кави. А дехто полюбляє смакувати цим ароматним напоєм не лише зранку, а й протягом усього дня.

Кава. Фото: скрін youtube

Як повідомили аналітики Мінфіну, у порівнянні з минулим місяцем цінник на каву підскочив практично на 3 гривні, склавши 169,61 грн за 120 грамів. Водночас на полицях супермаркету "Ашан" цей продукт можна придбати за 151,40 грн, а ось у "Новусі" за неї доведеться віддати 189,00 грн.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Згідно з даними Мінфіну, середня вартість цукру залишилася на рівні минулого місяця – 33,67 грн/кг. Приємна новина для тих, хто полюбляє додавати до кави вершки, адже ціна на них станом на 5 березня знизилася на кілька копійок, склавши 21,18 грн за 200 мл.

Ціни на каву, Мінфін

Ціни на цукор, Мінфін

Ціни на вершки, Мінфін

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати